Emlékek, vágyak, álmok
A naplót írjadommaestro51
Erotikus napló, emlékek, fantáziák, élvezetek és ezek keveréke. Fontos, hogy mindennek van valóság alapja. Meg akarod élni? Kíváncsi vagy melyik az igaz része? Akarsz ilyet? Kérdeznél? Meséljek? Keress meg. Fontos, a történetek erősen magasan 18+ kategória és biszex révén nagyon vegyes. Ha nem tetszik, huss tovább, nem kell tépni a szádat (még elfogy, aztán hogy kapod be?)
Ha esetleg a blogbejegyzéseket elolvasod, kérlek nyomj egy +/- jelet, fontos a visszajelzés, köszönöm!
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
39
Számodra látható napló bejegyzés
39
összes bejegyzés
előző
Első randi Petrával (PRocher) 1.rész
(a történet bizonyos részei megtörtént események alapján, más részei a közös fantázia termése)
Petra (PRocher). 
PetraTS, a biszex világom egyik ékköve. Sosem gondoltam, hogy egy sub ribanc ennyi mindent adhat. Élvezetet, azt nem is keveset, de nagyon sok tapasztalatot, érzést. Betekinthettem a TS/CD-k lelki világába, megpróbáltam megérteni, hogy működnek. Fontos a testiség, a megjelenés, az öltözet és a kiegészítők. Megtanultam, úrinő szopáshoz, dugáshoz vagy feketét, vagy pirosat vesz fel. De a legfontosabb az, hogy a ribanc nem áll rendelkezésre azonnal. Nincs az, hogy most felmegyek és elrendezlek. Az hogy elém álljon vagy térdeljen, ahhoz kell legalább két óra előkészület. Érdekes, mert az már a szeánsz része, hogy tíz perc múlva a könnyei elkenik a sminket, a nyála csorog a csodás felsőjére az orális élvezetek közben, az már nem gond. Gond csak egy lehet, de az nagy. Ha elszakad a harisnya. Ha hiperszuper sok DEN-es csoda megsérül. Az világvége, hiszti és nyafogás. Szóval, ha tépni, szaggatni akarod a harisnyát, vetess fel vele egy egyszerű kivitelűt. Ennyi a rapid használati utasítás, a többit lásd a Sissyk használati utasításai között.

Petra. Ha jól emlékszem, ő keresett meg, hogy tetszenek az írásaim, érzi benne azt, hogy nagy része valóban megélt kaland. Beszélgetni kezdtünk, aztán egyre mélyebb lett a kapcsolat. Képek, több órás beszélgetések. Felmerült egy randi, de miután kicsit távol vagyunk egymástól, így megmaradt a lehet fázisban. 
Vannak kötelező elemei egy ribanc szolgálatainak, ilyen a reggeli köszönés. Reggel, mikor felkel, az első dolga, hogy jó reggelt köszön és hoz egy (virtuális) kávét. Egyik reggel a következő üzenet várt: jó reggelt Gazdi, remélem jól aludtál. Engedd meg, hogy alázatos szolgád jelezze, hogy a jövő héten, kedden le kell mennie a nyaralóba. 
Többször megbeszéltük, hogy az első randi lehetne félúton a nyaralóban. Megnéztem a naptáramat, és láttam, szabaddá tudom tenni magamat. Már írtam is a választ: reggel írok, mikor elindulok, onnantól kezdve egy órád van, hogy készen légy a fogadásomra. Pénteken megírom, mit készíts elő, milyen eszközök kellenek. A ruhát rád bízom, de nehéz napjaim voltak, tele vagyok feszültséggel, olyat vegyél fel, ami megsérülhet.
Pénteken küldtem egy listát: fél literes ásványvíz, lovagló pálca, bilincs, Folpack, sikosító. Ha már vidéki fellépésre megyek, ne nekem kelljen mindent vinnem. 
Hétvégén nem beszélgettünk, nekem vendégeim voltak, így hétfőn írtam csak.
Petra, kedden reggel készülődj. Írok, amikor elindultam, készülj fel. Küld el, melyik gombot nyomjam meg, és melyik ajtó. Te várj az ajtóban, felöltözve, csinosan. Legyen előkészítve ital, kávé és egy üres fél literes palack.
Kedden reggel küldtem az üzenetet, és elindultam. Nyaraló negyed, új építésű házak, modern forma, csendes környék. Leparkolok az utcán, a bejáratnál kiválasztom a gombot, rövid csengetés és már berreg az elektromos zár. Lépcsőház, második emelet, saroklakás, felette senki, mellette csak egy közös fal a szomszéddal, lehet huncutkodni. Végigfut rajtam a gondolat, hogy vajon ebben a pár évben, mióta áll ez a ház, mit láthattak a falak. 
Az ajtó résnyire nyitva, csengetni sem kell, engem itt várnak. Belépek, behúzom az ajtót és belépek az előszobába. Falnak támaszkodva, egyik lába felhúzva a falnak nyomva, ott áll Petra. Szerintem próbálgatta a beállásokat, hogy a legjobb a testtartása, hogy várjon. Vajon hogy áll egy vérbeli ribanc? Így. Fekete combfix, csillogó szandál, csinos felső. diszkrét smink.
(Folyt.köv.) 2.

4 hozzászólás
A bejegyzéshez nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások
Izgatottan várom a folytatást.
tlosz#39#3
Tetszik,kiváncsi vagyok a folytatásra
előzmény
#gapefan: 
Régi MÁV-os mondás, ami késik az jön
gapefan#39#1
Hát remélem gyorsan jön a folytatás! :)
1 válasz erre
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.