naruto089 naplója
A naplót írjanaruto089
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
2
Számodra látható napló bejegyzés
2


Napló bejegyzések

1
#002 Napló - Örömpolgárság ajándékozás / kéregetés
*002 Napló - Örömpolgárság ajándékozás / kéregetés*

*Sziasztok!*

Örömpolgárság előfizetést ajándékba adni nagyon jó dolog, ez olyan mint a rászorulónak egy adományozás (pénzbeli, élelmiszer, vagy egyéb más módon..). Én is így tettem egy kedves hölgy lakóval (neve maradjon titkos). Anno sokat beszélgettünk, én már akkor bíró voltam. Azt láttam sima polgár státuszba van, amivel ugye korlátozott szolgáltatást tud igénybe venni. Megesett rajta a szívem azt megajándékoztam 1 hónapos örömpolgárság előfizetéssel, amivel több szolgáltatást tud igénybe venni korlátlanul.

*Aztán elkezdtek más polgár státuszú lakók is megkeresni "rám telepedni" privát chaten, mint egy anyagi kölcsönkérésnél is szokták ezt. Aztán jött a kéregetés, meg az olyan kérdések, mint hogy ő kapott ajándékba, én miért nem?, Vagy kaphatok én is örömpolgárság előfizetést? És ehhez hasonló kérdések. Ezért kénytelen voltam az adatlapomon is feltüntetni hogy nem vagyok "jótékonysági szervezet" és hasonlók.

Egyes lakóknak az nagyon szúrta a szemét, én meg elmondtam nekik azért mert sárga (bíró) státuszba vagyok ez nem azt jelenti, hogy én ingyen osztogatok előfizetést, NEM! Ezt saját zsebből, a saját költségemen álltam neki az örömpolgárságot. :-) Meg amúgy is annak adok, akinek akarok. :)))*

UI:. HA VAN ITT OLYAN LAKÓ AKI TAPASZTALT MÁR ILYET AMIT LEÍRTAM (vastagon kiemelt rész), NYUGODTAN ÍRJA MEG KOMMENTBE (NICK NEVE NEM KELL!). :)
szerkesztve
Szólj hozzá elsőként!
#001 Napló - Eropolis ismerkedés, randi találkozó, és csalódotts
*001 Napló - Eropolis ismerkedés, randi találkozó, és csalódottság*

Sziasztok, üdvözlök mindenkit!

Szeretném megosztani egy régebbi randitalálkámat Eropolisból. A Történet nagyon jól indult , hogy megismerkedtem egy 40-45 év körüli férfival chaten, priváton,aztán levelezőn beszélgettünk. Majd volt fénykép és elérhetőség csere, rendben felhívtam megbeszéltük a találkát xy helyen. Ezután jött a feketeleves , az illető nem az volt aki a fényképen szerepelt hajléktalan lehetett, ápolatlan állapotú. Először magamba dühöngtem, de egyben megsajnáltam is megkérdeztem miért nem volt őszinte, azt mondta hogy ha kitudódott volna, senki nem áll vele szóba. :( A kapcsolatunkból végül nem volt folytatása, én meg adtam neki 5000 Ft-ot vegyen valami enni,inni valót magának. Valószínű hajléktalan szállón lakhatott, vagy ahol van internet hozzáférése az illetőnek. :-(
szerkesztve
Szólj hozzá elsőként!

1
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.