Korkülönbség
Témavezetőlikthor
Sok fiatal nem a saját korosztályát keres, hanem a jóval idősebbeket, legyen az akár saját, vagy másik nem képviselője és ez fordítva is igaz. Kit mi indít erre?
Áttekintés
A téma indult
A témát olvashatja
Bárki
Hozzászólhat
Bárki
Hozzászólások száma
22
A témához nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások

1
előzmény
Válasz a(z) 22 üzenetre: 
Szia! Pedig szívesen olvasnám (olvasnánk). Szedd össze a bátorságod! :vigyor:
Fúú, le sem merem írni :) XD
előzmény
Válasz a(z) 3 üzenetre: 
Szia! Én " állok" a rendelkezésedre! :-)
Fiatal koromba engem is szinte mindig idősebb pasik találtak meg, illetve velük volt szexszuális kapcsolatom. Lányos arcom vonzotta őket, illetve beprobálkoztak , és nekem ez nagyon bejött. Többnyire orális kalandokba volt részem , néhányan azért meg is dugtak. Presszókban, vagy közöséig járműveken néha köztereken szedtek fel . Nem ezzel a céllal járkáltam természetesen , de az alkalmakat majdnem mindig elfogadtam . Sajnos csak kevés olyan volt akivel tartósabb kapcsolatot alakítottom ki . Egy ilyen felszedést leírtam ide , de még volt számos hasonló.
nyalhatsz#19
Fiatal koromban elég formás seggem volt és szinte mindig idösebb pasikkal feküdtem le. Szerették,hogy nagyon szűk vagyok és bárhova élvezhettek. Most az ő korukban vagyok és érdekes módon még mindig ez a korosztály vonz.Persze vannak fiatalok is , de elég ritkán.
előzmény
Válasz a(z) 17. üzenetre:
Hát egy ilyen kaland nagyon bejönne nekem is!
kb 17 lehettem ez már nem első szexuális élményem volt pasival. A 6os villamossal utaztam és a tömegben egy idösebb férfi teljesen nekem nyomódott hátulról. Egy idö után azt vettem észre hogy a fenekemhez nyomódik a nadrágján keresztül , a félre nem érezhetö merevedö farka . Én lassan elkezdtem hátranyomni a fenekemet hogy jobban a fenekem vágásába nyomódjon a kidudorodó fasza. Ö lassan elöre nyult a kezével és simogatta az én izgalomba került faszomat. Szerencsére a tömegben ezt nem vette észre senki , nagyon izgató volt és abban az idöben ez még nem volt ez elfogadott. Markolászta simogatta a nadrágon keresztül, nagyon felizgultam, és a helyzet is izgató volt. Majd elérkeztünk a Blaha Lujza térig ahol ö leszállt , és biztatóan nézett rám, én is gyorsan leszálltam. Bemutatkoztunk egymásnak , kicsit távolabb a villamos megállótól , majd mondta hogy kövessem, én mint egy megbabonázott követni kezdtem öt. Felmentünk egy közeli régi bérházba és ott bevitt egy közös kinti wcbe. Majd lehajtott az ülőkét és megkért hogy üljek le, én szót fogadtam neki . A kezemet a a cipzárjára tette és mondta hogy húzzam le , majd utána az alsónadrágjára rakta a kezem . Onnan már hagyott kibontakozni engem, én izgatottan puszilgatni kezdtem alsóján keresztül. Aztán lehúztam róla az alsóját, és a kezembe vettem a meredezö faszát. Elöször csak puszilgattam a makkját , majd nyalogattam a nyelvemmel. Ő mondta bátran kapjam be , mivel már csináltam ilyet csak a haverommal, bekaptam és szopni kezdtem. Teljesen bezsongtam , ó egyre hevesebben mozgott a számban ,majd mondta hogy élvezni fog, szinte rögtön utána , belefolyt a gecije a számba. Megcsókolt és kiverte nekem is, megbeszéltük a következó randevút, és még jó párszor megismételtük.
Kb 35 éve volt az első szexuális élményem pasival. Ültem egy vasúti kocsi fülkében egy 50 éves jó képü pasival. Folyamatosan nézzet engem amit zavarba jöttem. Egyszer csak megszólalt hogy tetszem neki és hogy szeretné hogy szopjam le. Kicsit vonakodtam,de annyira izgatott a helyzet hogy belle mentem. Lehuztam a slicét és elö vettem a meredezö nagy dàkojàt. Eleinte csak nyelvvel izgatam a farkàt majd bekaptam. Erre ö lassan kézzel tolta rà a fejem. Közben éreztem hogy a rövid nadrágomban bele csúszik a keze a fenekemhez. Szoptam és ő kőzben izgata a jukamat. Ez annyira fel izgatott hogy egyre hevesebben kezdtem el szopni. Egy ponton megkérdezte hogy bele ülnék e a faszàba. Persze hogy igen mondtam. Lassan rà ültem. Kicsit fàjt de utána màr jo volt. Lassan lovagoltam rajta. Majd kutya pozra vàltottunk. Mélyen belém dugta a dàkojàt. Élveztem. Éreztem hogy egyre dagad a farka. Majd szólt hogy mindjárt elmegyen. Bekaptam a farkàt. A szàmba élvezet el. Most ennyi idősen én is a fiatal pasikat keresem .
Egy fiatal "szép" női test még egy ennyi idős pasit is felvillanyoz.
Hozzá teszem: egy fiatal bi pár még jobban. Ahol a lányt és a fiút is kényeztethetem a számmal.
Én valahogy pasiként az idősebb tapasztaltabb pasikat szerettem mindig jobban. Ők tudták mit akarnak, nem mentek el egyből. Az első pasi aki megdugott közel 60 volt. Én kb 25 lehettem. Nagyon jól szopott és megengedte hogy én is szopjam. Aktívan álltam hozzá de szex közben észrevétlenül megfordult a szerep.
Kaptam tőle egy jó masszázst és közben megujjazott, jól esett de nem gondoltam hogy még akár dugni. Észrevettem hogy egyre feljebb került a fenekem és egyre több újját használja. Egyszercsak mögém térdelt és a farkát élvezete belém nyomni, se kérdés se figyelmeztetés. Amikor érezte hogy ellen állok, csak annyit súgott a fülembe, hogy "már az enyém vagy, meg foglak dugni, jobban jársz ha engeded... " így hát engedtem, és jól tettem. Imponált nekem hogy határozott és erős. Bár ez elején óvatos volt, de amint bennem volt elkezdett keményen dugni. Tudta az elejétől hogy mi lesz a vége, én pedig belesétaltam. Egy idő után én mondtam hogy váltsunk pózt mert akkor jobban belém tud jönni. Végül a seggembe élvezett, és közben olyan erősen szorított hogy szinte egynek éreztem magam vele. Jól csinálta. Utána meg évekig dugott, sok mindenre megtanított. Jó barát volt, sajn9s a munka miatt költözöm kellett. Azóta se találkoztam hasonlóval. 
Egy 10 évvel idősebb hölggyel ismerkedtem itt meg, még nagyon régen, kb 2012 körül. Beszélgetni jártam fel hozzá, aztán több is lett belőle.Sosem felejtem őt el. Lehetséges, hogy az embernek vannak olyan életszakaszai, amikor egy idősebb ember tud igazán segíteni. És ebbe az erotika is beleférhet...
14-15 éves koromban történt hogy amikor titokban pornót néztem, azt vettem észre, hogy sokszor a lány helyébe képzelem magam. Aztán 17 voltam mikor birkozó edzésre jártam, és ott az egyik edző volt aki elöször meg...:pirul: ő 45 volt és hatalmas izmos, én 17 és kisfiús.... Ez én vagyok 17 évesen....:pirul:
A képeket, videókat és hang állományokat csak belépés után tudod megnyitni!
16 éves voltam és a tanáromba voltam szerelmes. Alig vártam, hogy kettesbe legyek vele. Sokat álmodoztam éjszakánként, mit csinálnék vele... Soha se mondtam el neki. Ő tanított festeni. Amikor a kezemhez ért, valami áramütés futott végig rajtam. Most 50 évesen inkább a magam korosztályával keresem a kapcsolatot...
mindenjo#10
Szerintem lényegtelen a kor, ki tudja, hogy ki mellett találod meg az ideális jelöltedet. Bárki lehet. Akár fiatal akár idősebb. Annyira sokszínűek vagyunk...
iboly71#9
Válasz 5. Üzire. Vannak olyan fiatalabb oadik akik a kezükket használják s nem a farkukat "mer hamar elmennek" tapasztalat 
iboly71#8
Váladz 7.üzire. Nem volt olyan idősebbel dolgod aki kizökkentsen. A fiatal csajok prüdek ezt sokan állitják bár nem ezeket olvadom. 
30 és mégtöbb évvel fiatalabbakkal mindig jó volt a szex pár évvel idösebbek kevésbé tudtak kizökkenteni a szürke hétköznapokból. Ez egyéni tapasztalat.
kalandrafelxx#6
előzmény
Válasz a(z) 5. üzenetre:ilyen mélységekbe nem akartam belemenni. Ez már alapvetően a túl magyarázata a dolgoknak. A lényege az , hogy nem kor függvénye a dolog, hanem tapasztalaté. A tapasztalat szexuális téren pedig kortól függetlenül jön. Hiszen lehet egy férfi 60 eveszhs életében egy nővel volt, és azt is nem megfelelően közelítette meg. Illetve lehet 20 ön éves is, ha a partnerével megfelelő volt a kommunikáció mint metakommunikació mint verbális tekintetben. Ha figyel és van esze meg ki lett okitva akkor a falról a festmény is leesik.
előzmény
Válasz a(z) 4. üzenetre:
Az egzisztenciával nem sokra megy valaki, ha az illető alkalmi kapcsolatokat, csak szexpartnereket keres. :D

Az érettebb nők szerintem azért fordulnak a fiatalabbak felé, mert a férfiaknál sajnos bizonyos kor után egyre többnél már nem tökéletes a potencia, vagy nem elég a normál szex, hanem már mindenféle segédeszközre van szükség. :napersze: 

Az, hogy egy nővel mit lehet tenni, ami neki jó, szerintem egyáltalán nem függ a kortól, hiszen minden ember más.
Azért terjedt el szerintem ez ennyire, hogy az idősebb férfi több örömet tud a nőnek okozni, mert ők már többször használják a kezüket és a nyelvüket :D mert mást nem mindig tudnak használni. :D És a köztudatban az a séma, hogy a nők ezt szeretik. Pedig legalább annyi nő nem szereti a hosszú előjátékot, mint amelyik igen. 

kalandrafelxx#4
előzmény
Válasz a(z) 3. üzenetre:ez nem kor függvénye. Ha így lenne, az érettebb hölgyek nem feltétlenül keresnék fiatalabb férfiak társaságát. 
Egy korban idősebb tapasztaltabb férfinek egy előnye van, az pedig a meglévő egzisztencia. Ezen a téren többet tud nyújtani. 

A szexualitás, illetve az , hogy egy nővel mit lehet és mit kell tenni pedig egyéntől függ, hogy tudja -e az ember . Megfelelően ki van -e tanítva, vagy az elejétől fogva egy őstehetség :D mind a kettőre van példa. 
Én a tapasztalatot élvezem az idősebbekben. a határozottságot, azt, hogy tudják mit kezdjenek a női testtel.
A(z) #2 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
Nagy igazság én is 50es 60as aktívakal ismerkedek inkább.

1
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.