A quién le importa?
A naplót írjarockwell
Mivel számomra a zene nagyon fontos, ezért itt lesznek zenék, nyilván a kedvenceim, bár van ilyen témájú fórum, de én nem firkálok más falára. 
Kérlek ezt tartsd tiszteletben!    мерси боку

Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
12
Számodra látható napló bejegyzés
12
összes bejegyzés
előző
Örömpolgár?
Előszóként néhány "bölcselet":
A sikertelenségem oka én vagyok, nem más.
Semmiféle általánosítás nem igaz.
Az igazság odaát van, és a fal nem átlátszó.
Azért, mert repül és sárga, még nem biztos hogy DHL.
A programozó nem felelős a program használóinak tetteiért.
A szolgáltató nem felelős a szolgáltatást igénybevevőkért.
Akinek nem inge nem veszi magára.

Programmal találkoztál már. Rengeteg van a hétköznapokban, példának okáért az egyik legegyszerűbb a recept.  Egyszerű lépések leírása, sorban, egymás után. Nos a számitógépprogram is ilyesmi, csak az a nagy coulombség, hogy míg a recept feltételezi az olvasó addig megszerzett tapasztalatát, és alapvető intelligenciáját, addig a kibaszott segghülye idióta töketlen balfasz gépnek mindent a szájába kell rágni. 
Programozóból legalább kétféle van, az egyik a hobbista, akinek kipattan valmi szikra, aztán hamar beleveri valami gépbe, és örül neki, hogy működik (pl: én). A másik típus ugyanígy kezdte, de továbbfejlődött, és ez lett a munkája (fogadják őszinte részvétemet). 
Munka!
Aki hivatásos azt bizony baszkurálják, fentről az "eztcsináldmeg" jellegű megkeresésekkel, lentről pedig "esszar, nemműxik" kritikákkal. Megintcsak egy példa : Horizon Zero... nem mostani csibe, de ha nincs meg, akkor kukkants rá:
https://youtu.be/vqfRl6uBbdI?si=n1l21NxgX8Z5Ln3t&t=235
Csak próbáld meg elképzelni, mennyi munka van benne, nem csak program, hanem concept, art, motion, 3d model, zene, nameg a BUGászás főleg. Ebből az első _egy komplett kalandregény_, egy könyv, a bevezetéssel, a töténettel, a karakterek jellemrajzával, a konfliktusokkal, a küldetésekkel, a háttértörténettel, mindennel együtt cakkompakk (nna most az egyszer jól jön a gimis magyaróra anyaga).
Tizenkettő juróba van a sztímen perpillanat, alig ötezer hángérien froncsi.
Megéri?

Kibaszottul rendet kéne rakni a fejekben, mert nagyon általános a "minek vegyem meg a programot, ha le is lehet tölteni ingyér". Sőt simán el tudom képzelni azt a faszit, aki alkudozik a kurvával, mondván "há neked is jó volt, nem? akkor engeggyé má egy ötezrest"

Eropolis is egy program, és egy szolgáltatás.
Ugyanúgy született mint bármelyik:
Valakinek kipattant, és valaki lekódolta.
Aztán újabb ötletek, egyre cifrább program.
Valaki írta, írja, bővíti, javitja. Szó szerint dolgozik-dolgoznak rajta.
Mindezek mellett fenn kell tartani az infrastruktúrát; a gépeket, adattárolókat, fizetni az internetkapcsolatot, a villanyszámlát, miegymást.

Napi húsz nyomorult forint.
Nem kötelező.
... csak az a kérdés hogy megbecsülöd-e ezeknek az embereknek a munkáját?
szerkesztve
4 hozzászólás
A bejegyzéshez nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások
kalandrafelxx:
igen, nagyon kaotikus az új, nekem még nem sikerült rájönnöm a logikára, mintha random összevissza dobálták volna a modulokat.
előzmény
#kalandrafelxx: 

Ami a látogatottságot vagy a kínálatot illeti, én máshogy látom. Más oldalakon hemzsegnek a rejtett kurvák (ordít a reglapokról plusz konkértan ajánlatokat is tesznek), vagy gyanítom kamu reglapokkal, amivel 1000 éve nem léptek be. Szerintem semmivel sem rosszabb a helyzet, mint bárhol máshol.
kalandrafelxx#14#2
Az előfizetés összege nem nagy. Én is előfizettem korábban. A probléma inkább az oldal látogatottságával van. Az igazság az ,hogy nagyon kevés tag van. 
Férfiak inkább hölgy partnert keresnek. Más oldalakhoz képest azonban rendkívül kevés hölgy található itt felregisztrálva.
Az oldal ugyan küllemre megújult, ellenben a kezelése átláthatatlanabb és nehezebb lett. 
A felépítése nem logikus. 
Szerintem itt nem a pénzről van szó, inkább arról mit kapsz érte. 
1 válasz erre
pandora#14#1
Szívemből szóltál, mert én is ilyesmivel foglalkozom, de nem pusztán ezért értek egyet.

Nem is csak arról van szó, hogy azok munkáját meg kell becsülni, akik csinálták-csinálják a programokat, de ami számomra teljesen felfoghatatlan, hogy saját magukat sem becsülik annyira az emberek, hogy valamit vagy csináljanak rendesen, vagy sehogy.

Előfizetés nélkül teljesen felesleges az oldalt is megnyitni. És most tényleg, hogyan vehetnék már komolyan egy olyan embert, aki meg akarja úszni ezt okosba' fizetés nélkül. Az rögtön be is mutatkozik, hogy csak kivenni szeretne a kalapból, beletenni már nem. Esélyesen a randit is az utcán sétálva képzeli el, és aztán ha szimpi, hívjam meg magamhoz. Köszike de nem. Én már régóta csak előfizetőket veszek komolyan.

Akinek meg többet ér megspórolni 500 forintot, mint elcseszni felesleges órákat, annak sok nyálcsorgatást és ábrándozást kívánok, ahogyan itt a pálya széléről nézi a többieket, az életben is úgy fogja. Mert valamit vagy akarjon az ember, vagy ne. Akinek félig is megfelel, az félig sem jut semmire.

Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.