Mindenegybenblog (de nem AZ!)
A naplót írjachickcheck
A szél összefújja a szemetet, mint tudjuk, de néha az értékeset is.
Aki egy (nem az, hogy nem többet! :-D ) követ fúj az utóbbi képviselőivel, jöjjön csak ide bátran.
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
2
Számodra látható napló bejegyzés
2
összes bejegyzés
előző
Csak szex és más semmi? :-O
Én nem tudom...lehet, hogy bennem van a hiba (nem hinném, na nem azért, mert ekkora arcom van, hanem mert zsigerileg tiltakozom a gondolat ellen).

De ezt olvastam egy pár reglapján:

"Nem akarunk elsőre ismerkedős beszélgetős talit,szexelni akarunk nem beszélgetni,mi első találkozón szexelni akarunk.

...

Azért vagyunk itt mert szexelni szeretnénk nem kávézni barátkozni persze idővel bármi lehet de első a szex."

A profilképen egy nő térdel, széthúzza a seggét, a két lyuk tátong.


Hogy lehet ezt fordítva? Komolyan, kinek megy ez a durrbele ismeretlenül, lélektelenül?
Nekem egészen biztos, hogy nem. 

Nyilván nem arra gondolok, hogy valakivel megismerkedek akárhol és úgy egymásra kattanunk kémiailag, hogy ugrunk is fejest a kukoricásba. Mert van ilyen, vagy annak is van izgalma, hogy egy ismeretlen idegennel hirtelen felindulásból.

De hogy szervezetten, odamegyek vagy odamegyünk a helyszínre és nulla igény van a másik megismerésére, nekem ez durva. Pedig szerintem nem vagyok konzervatív. Lehet, hogy öregszem.

Egyébként ez a bajom kicsit a swingerrel is. Bár ott sem véletlenül telik el a társalgóban a fél este, mielőtt.
Legalábbis az igényesebbeknél.

Én megmondom őszintén, ezt a primitív ürítős, kisütős szexuális tevékenységet találom uncsinak és egyáltalán nem izgalmasnak.
A képeket, videókat és hang állományokat csak belépés után tudod megnyitni!
4 hozzászólás
A bejegyzéshez nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások
Valószínűleg egy csomó reklámújsággal :-D

(Amiket idegből összegyűrnek és kivágnak a kukába. Közöttük lapulva az egyetlen ajánlott levéllel)
előzmény
#chickcheck: 
Igen, valószínűleg nem üres a postaládájuk.
Az már más kérdés, hogy mivel lehet tele. :D  :D  :D 

előzmény
#pandora: 

"És nagyjából leszarják a többi résztvevő személyiségét, csak a testükre van szükség, mert egy többest nem lehet ketten csinálni. :-D De valahol egymást elégítik ki a szituációban. Izgatja őket ha mással látják a párjukat, vagy ha nézik őket, stb. A többi résztvevő statiszta a filmjükben, nem kell hozzá hatalmas ismeretség."

Igen. Egy biodíszlet a házi pornóban. Egy kellék a raktárból.

Írtál a vibrátor analógiáról. Persze. Csak a vibrátornak nincs lelke, öntudata (egyelőre legalábbis...), még teste sem, csak egy elem kell bele, ami addig rezgett, amíg volt benne Volt.


"De ezek egy (már *elavultnak* számító) hetero 1 férfi + 1 nő találkozásra vonatkoznak."

Ja. Lassan ciki.  :/ 

Lassan minden ciki, ami természetes, rendeltetésszerű. Az ingerküszöbök az egekben, az embereknek már csak funkciójuk van, hasznuk, és eldobhatóak, tetszés szerint katalógusból lecserélhetőek.

Úgynevezett "modern felfogásban".  :/ 

Igazából én ezt mind elfogadom. Mármint hogy létezik, hogy ez van - mi mást tudnék tenni. Sőt, mondom, vannak *spontán* helyzetek, amikor ez így rendben is lehet.
De nem érted, hogy mi akasztott ki ebben a hirdetésben? Ezek a kétségbeesett kategorikus kijelentések: "mi nem akarunk beszélgetni, ismerkedni, mi szexelni akarunk!". Jajj, jajj! Mi lesz, ha a vibri visszakérdez vagy elmondja, hogy ő mit szeretne! Uramisten! Elégítsen ki minket, aztán lehetőleg az orgazmusunk után minél rövidebb időn belül húzzon el a faszba.

Hát ja, ahol lószar van, ott veréb is van, gondolom nem üres a postaládájuk :-)

 
1 válasz erre
Ha a hagyományos, minőséginek tartott szexualitásra gondolunk etalonként, akkor valóban így van.

Mindenféle teljesítményorientáltság agyonvágja a szexualitásnak pont a legérdekesebb részét. Azt az izgalmat, ahogy kialakul a maga komplexitásában.
Van akinek ez csak így élmény. 

Én ezért írtam ki a lapomra, hogy senki ne készüljön ilyen elvárásokkal, mert akkor majd jó nagyot csalódik. Készüljön a közös programra, hogy jól érezzük magunkat (nem szexben), és pont. Ez nagy valószínűséggel teljesül is, mert szar programokra nem megyek. :D 
Aztán hogy milyennek gondoljuk egymást, és mi alakul ki, az előre nem tudható. Ne legyen valami irreális elvárás, mert abból csalódások lesznek.

Természetesen alkalmilag is előfordulhat, hogy csattog a szikra egy első találkozás kapcsán, de ez olyan véletlen, ami ritkán fordul elő. Erre készülni elég merészség.

De ezek egy (már elavultnak számító) hetero 1 férfi + 1 nő találkozásra vonatkoznak.

Mondjuk, a pár és pár szituáció, mint amiről írsz, szerintem ennél egy kicsit más.
 
Ott létezhet olyan, ahol a fizikán van a hangsúly (és nem a kémián), a látványon, érzékelésen. Számukra izgalmas, pornós szituációt akarnak játszani. Alapvetően egymással.  :vigyor:  És nagyjából leszarják a többi résztvevő személyiségét, csak a testükre van szükség, mert egy többest nem lehet ketten csinálni. :D De valahol egymást elégítik ki a szituációban. Izgatja őket ha mással látják a párjukat, vagy ha nézik őket, stb. A többi résztvevő statiszta a filmjükben, nem kell hozzá hatalmas ismeretség.

De ez csak egy ok a sok közül.

A swingerekben meg szerintem azok a beállítottságú emberek vannak eleve, akik el tudják különíteni a fejükben a szexuális élményeket az érzelmiektől. Aki nem ilyen, az oda sem megy. A külsőt pár pillanat alatt látják hogy stimmel-e. Azt pedig, hogy a partnerjelölt normális, nagyjából 5 perc alatt meg lehet állapítani. Ennyi a követelmény. Az érzelmi életét nem ott éli.

De gondoljunk bele egy másik megközelítésbe, ahogy egy vibrátorral jó tud lenni anélkül, hogy az ember érzelmeket táplálna iránta, úgy egy biovibrátorral is, ha fizikailag megfelelő. :D 
Úgyhogy - anélkül hogy részemről engem érdekelne egy vibrátorral ennyit bajlódni, amennyit egy emberrel kell :D - miért ne lehetne elképzelhető hogy van aki talál ebben jót?

Többféle igényük lehetnek az embereknek, és még ugyanaz az ember sem mindig ugyanarra vágyik. Persze a piramis tetején ott van a komplex, érzelmi-testi totális mindenegyben, de simán elhiszem, hogy néha az állatias vágy is előtör. :D És amikor az van, akkor az pont nem uncsi. Máskor meg igen.
Az a fontos, hogy a hasonlók találják meg a hasonlókat, hasonló hangulatban, és akkor egyiküknek sem lesz uncsi.


1 válasz erre
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.